INCI: Salicylic Acid
Yağda çözünen bir asit; gözenek içindeki tıkanmayı çözmeye yardımcı olur.
Siyah noktaKomedon
Salisilik asit ile UVA/UVB filtresi için sözlüğümüzde kayıtlı bir etkileşim uyarısı yok; genel olarak aynı rutinde kullanılabilirler. Bu, her cilt için uygun oldukları anlamına gelmez — hassasiyet, gebelik ya da bir cilt hastalığı varsa eczacınıza danışın.
INCI: Salicylic Acid
Yağda çözünen bir asit; gözenek içindeki tıkanmayı çözmeye yardımcı olur.
Siyah noktaKomedon
INCI: Mexoryl / Tinosorb
Geniş spektrumlu koruma sağlayan güneş filtreleri.
Güneş koruma
Parfümsüz · Parabensiz · Non-komedojenik
Non-komedojenik · Dermatolojik test edilmiş
★ 5 · 1 yorum
Bu sayfa bilgilendirme amaçlıdır; tanı ya da tedavi yerine geçmez. Kendi ürününüzün içeriğini kontrol etmek için INCI Çözücüyü kullanabilir, sorunuzu eczacımıza iletebilirsiniz.
Parfümsüz · Non-komedojenik · Dermatolojik test edilmiş