INCI: Zinc PCA
Yağlı ciltte parlamayı azaltmaya yardımcı olduğu bildirilmiştir.
Yağlı cilt
Çinko PCA ile Salisilik asit için sözlüğümüzde kayıtlı bir etkileşim uyarısı yok; genel olarak aynı rutinde kullanılabilirler. Bu, her cilt için uygun oldukları anlamına gelmez — hassasiyet, gebelik ya da bir cilt hastalığı varsa eczacınıza danışın.
INCI: Zinc PCA
Yağlı ciltte parlamayı azaltmaya yardımcı olduğu bildirilmiştir.
Yağlı cilt
INCI: Salicylic Acid
Yağda çözünen bir asit; gözenek içindeki tıkanmayı çözmeye yardımcı olur.
Siyah noktaKomedon
Aynı formülde birlikte geliyorlar; üretici bileşimi test etmiş demek.
Parfümsüz · Parabensiz · Non-komedojenik
Parfümsüz · Vegan · Silikonsuz
Bu sayfa bilgilendirme amaçlıdır; tanı ya da tedavi yerine geçmez. Kendi ürününüzün içeriğini kontrol etmek için INCI Çözücüyü kullanabilir, sorunuzu eczacımıza iletebilirsiniz.